Ajankohtaista

Hei! Nuottiarkistossa nyt päivitettyä festivaalikeikkalistaa ja vähän lisää nuotteja myös. Käykääpä kassomasa!
Pelimannit hoi!
Festivaalit 2019 lähestyy. Koitamme nyt jakaa festivaalinuotteja näiden sivujen kautta, eli klikkaa Nuottiarkistoa niin pitäisi löytyä niin kappalelistoja kuin nuottejakin. Jonkinlainen lista festivaaliviikon keikoistakin on kasattu. Olokaapa hyvät!

Kuva: Leo Torppa

YLEISÖPURPPURIN ALOITUSKURSSI 5.& 6.4. 2014

-Lauantai 5.4. klo 12.30.-15.30. Järvelän Friiti-salilla
 (kuljetus Pelimannitorilta klo 12.15.)
-Sunnuntai 6.4. klo 12.30.-15.30. Kalliopaviljongilla

Kaustisen pelimanniyhdistys tarjoaa kaikille kaustislaisesta purppurin tanssimisesta kiinnostuneille mahdollisuuden tulla opettelemaan tätä hienoa seuratanssia Jarkko Peltolan lennokkaassa ohjauksessa, askelta siivittävät Mauno Järvelä ja Kaustisen pelimanniyhdistyksen soittajat.

Nyt käynnistyvässä Saara Långin ideoimassa purppuriprojektissa on tavoitteena, että seudulle elpyisi laajempi purppurintanssimistaito, niin että purppuri voitaisiin ottaa taas helposti osaksi häitä ja muita juhlatilaisuuksia.

Jos paikalle saapuu paljon innostunutta väkeä, projekti jatkuu mahdollisesti sekä kesän kansanmusiikkijuhlilla että myös seuraavan talven aikana, mutta ensimmäiseen viikonloppuun voi myös osallistua ilman velvoitteita jatkosta.  Kurssilla on hyvä mahdollisuus  päivittää nuoruuden tanssiaskeleita, taikka pelimannille päästää irti viulun- tai bassonvarresta ja tulla pistämään jalalla koriasti. Tanssitaitoa kurssille osallistumiseen ei tarvita, mutta asialle on eduksi, jos osaa kävellä rytmissä.

Ulkokaustislainen pelimanni, päivitä keväinen kotona käyntisi tähän viikonloppuun, pakkaa auto täyteen tanssihaluisia kavereita ja ota sisäkenkien lisäksi myös soittopeli fölihyn: purppurin tanssimisen lisäksi on luvassa vielä pelimannijamit & tanssit ravintola Pelimannissa lauantai-iltana 5.4. klo 21-.

TERVETULOA TANSSAAMAAN!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti